Graag aanmelden wie er komt en voor wat en dit is ivm de horecabestellingen ed.
Aanmelden via de mail en voor woendag 27 januari via email Henu@kpnmail.nl

De dag begint met op tijd opstaan, degenen die de kou willen trotseren en op Eddy Rode willen knallen verzoek ik om te kleden om 1100uur. Stefan’s sauna gaat dan ontbrandt worden om na deze waterpartij op te warmen. Een kop soep maakt je eigen meegebrachte lunch compleet. Na de middag arriveert Rein om gedurende 60minuten een voordracht te geven over brandingvaren met alle ins and outs. Hij start ermee om 1300uur. Een aantal clubleden vanuit Grave zijn ook te gast hiervoor.

Als het dan 1400uur is en de voordracht achter de rug is dan is het voorstel om vanuit Son en Breughel af te varen met open kano voor wie wil ( of aangepaste route ivm weersomstandigheden). Na deze trip is er een hapje en een drankje en wellicht kan men nog gebruik maken van de sauna om dan later in deze avond naar het zwembad te gaan voor de eskimorol.