#Belgen op Eddy Rode

Afgelopen 16 augustus hebben een 20-tal Belgen, mannekes en vrouwkes, ons Eddy Rode onveilig gemaakt. Ze hadden nogal wat bekijks. Met vlotten kwamen hen van boven af. Op de vlotten fauteuils, krukken, tafel, barbecue, koelboxen, een parasol en drinkende afsoppers van het mannelijke en vrouwelijke geslacht.

Terwijl we op het water waren hebben we ruim baan gemaakt en gevraagd de poortjes met rust te laten. Beneden Eddy Rode meerden hen aan en stookten de kachels op wat gepaard ging met rook en vlammen. Ik ben benieuwd hoe hen het herfstweer hebben beleefd. Leuk en gezellig was het zeker.

Wellicht een leuk plan om dit ook een keer te gaan doen met behulp van drijvers van OCF en met een selectie van HKC’ers.

 
# Zomervacantie bijna ten einde

Als het herfstig aandoet bij het schrijven van dit bericht op maandag 18e aug. krap 17 graden, veel wind en buien, duurt het nog een dikke week totdat de zomervakantie erop zit voor de meesten. Kanotrainingen vangen weer aan en we hopen dat het vooral op woensdagavonden weer leven in de brouwerij te gaan hebben. Tot ziens op het water en in de Wals, de droge wel te verstaan!!

Ook het bestuur treedt weer aan na het zomerreces: bestuursverg. do de 28e in de wals.
 

#18-19 oktober

In dat weekend van oktober reizen we ip af naar Camping Nimseck dichtbij de bekende Irler Wasserfallen. Zie dit alvast als een voorbericht en noteer alvast in je agenda. Meer hierover volgt zsm.