Vacature bestuur

Het HKC bestuur is op zoek naar een lid van het dagelijks bestuur en wel een penningmeester. Naast hem haar, is er de voorzitter en de secretaris die het dagelijkse bestuurlijke trio vormt van de Hooidonkse Kano Club. Het is nl. zo dat de vervanger van Babs, Lars,  zich terug getrokken heeft na overleg met het bestuur. We vinden dit uiteraard jammer en met name nu we al in het najaar zitten en de ALV alweer aan zit te komen met de nodige klussen voor het bestuur. Maar, niet langer getreurd, wellicht denk jij degene te zijn die de penningen wil gaan beheren, schroom dan niet en neem contact op met het bestuur. Je krijgt de nodige steun om je werk te doen wat oa inhoudt: er volgt een inwerkperiode onder leiding van Babs, eigen inbreng is zeer welkom.

Herfstkamp

Nu de blaren aan het vallen zijn is de tijd aangebroken van het Herfstkamp. We zijn welkom op Camping Nimseck in DE, heel dichtbij Irrel met zijn Wasserfallen. Er is een plekje gereserveerd voor Caravans en tenten. Degenen die willen kunnen evt een chaletje huren. Zie de site van Camping Nimseck.

Herfstkamp is in het weekend van 18 en 19 oktober. Er zijn er die al wat eerder komen en er zijn er die langer blijven. Graag even mailen  Henri

NK

Dit weekend is het NK Slalom gepland en benieuwd zijn we wat HKC daar volbrengt. Daar wordt bekend gemaakt dat de Wintercup er weer aankomt zoals afgelopen jaar.
1e wedstrijd 14-12 in Hardenberg
2e wedstrijd 18-01 bij de Volmolen Waalre
3e en finale op Eddy Rode in Hartje winter 18 februari

Leven in de Brouwerij

Lijkt het je leuk om de komende winterwandeling mee te maken en lijkt het je wat om dat te organiseren dan verneem ik dat graag van je. Wat te denken van de midwinter wellness, gaan we dat weer doen? Met kaasfondue?Of BBQ?Met wandeling danwel vaaractiviteit?

Rollen in het zwembad begint vanavond, noteer in je agenda en neem de moeite om er bij te zijn. Heb jij betere voorstellen, kom er dan mee voor de dag.