Eddy Rode
Was het vorig jaar zo dat div verenigingen te gast waren op Eddy Rode, het is momenteel ook al zo dat al div zondagen volop gevaren werd. Dus het lijkt erop dat De Dommel verkozen wordt boven de Erft en andere Ardenner wateren. Ook wel handig, lekker dichtbij, volop keerwaters, heerlijke douches en dichtbij centrum en belangrijker nog………… altijd water.

De voorzitter coodineert de reserveringen en bij diens afwezigheid doet de secretaris dit.

ALV
De algemene jaarvergadering zit er weer op. Babs heeft afscheid genomen als penningmeester en heeft Rene inmiddels alweer enkele maanden mee in de arm genomen. We wensen Rene heel veel succes toe met deze uitdaging.
Verder is de tourcommissie meer dan ooit compleet. Naast Claartje en Willeke heeft ook Johan zich bereid gevonden de schouders ermee onder te zetten. Zo spoedig mogelijk wordt een jaarprogramma gemaakt

Sjors sportief(voorheen schoolsport)
Na enkele Jaren een rustpauze ingelast te hebben gaan we weer clinics verzorgen in het zwembad om jeugd te interesseren voor kano. Doel is om de vergrijzing binnen de club enigszins te verminderen. Dit vergt inzet van HKC. Een werkgroep gaat zich ermee bezighouden: campagne voeren, programma maken en al wat erbij hoort.

Zomertraining
Deze start na de paasvakantie= 8 april en de hoop is dat het water dan gaat schuimen op Eddy Rode.
Wat betreft de slalomtraining: ivm niet beschikbaar zijn van Joost moeten de slalommers het trainen zelf aansturen totdat Joost weer present is. Willem heeft hierin de hoofdrol.