Tijdens de ALV is veel besproken. De algemene punten van de agenda verliepen aardig snel, maar de overige punten duurden daarin tegen wat langer.

Wat onder andere is besproken:
Zomertraining: Tijdens de zomertraining zal er een duidelijk rooster zijn wie, wanneer en waar kan varen zodat iedereen optimaal van het water gebruik kan maken. Er zullen meerdere groepjes zijn waarbij aangesloten kan worden. Dit rooster zal ook op de site vermeld worden zodat iedereen weet wanneer hij/zij kan varen. Om aan te melden voor de zomertraining zal binnenkort een mail verschijnen. Let dus op je mailbox!

Stookkosten: De kosten van de verwarming is met 300 euro omhoog gegaan. Hoe kan dit? De thermostaat die er hing moest handmatig verzet worden. Dit gebeurde niet automatisch. Daarom werd wel is vergeten deze terug te zetten. Er is voor gekozen een digitale thermostaat (t.w.v. 10 euro) op te hangen die vier keer per dag de temperatuur “reset” naar 7 graden zodat niks kapot vriest, maar wel zorgt dat er niet voor niks gestookt gaat worden.

Thermostaat

Tuinslang bij douche vrouwen: Bij de vrouwen kleedlokaal hing een tuinslag, deze werd nooit gebruikt en was niet goed schoon te houden. Of dat deze verwijderd kon worden.

Douche vrouwen

 

Natuurlijk, is er nog veel meer besproken, deze punten zullen in de notulen teruggelezen kunnen worden.