Om meer leven in de brouwerij te brengen bij de HKC en om meer wedstrijd ervaring te krijgen, is er bedacht een HKC Cup op te zetten. Hier mogen alle disciplines aan mee doen. Wel of geen licentie, geen probleem, wel of geen lid van de HKC (of andere vereniging) geen probleem. Het is voor iedereen!

Voor nu is alleen nog een gedachte gang over de slalom wedstrijden. Echter is het leuk als andere disciplines natuurlijk ook mee doen!

Qua slalom is de bedoeling om de wedstrijd snel en simpel te laten verlopen. Niet een hele lange dag dat er maar 1 of 2 keer gevaren kan worden. Een halve dag, 4 manches (voor slalom) te vergelijken met de wintercup. Niet te veel regels, puur en alleen om het veilig en eerlijk te kunnen laten verlopen.

Er zullen in totaal 4 HKC Cups plaatsvinden. 3 ervan moet je mee gedaan hebben wil je een prijs kunnen verdienen. Er zullen gewoon klassementen zijn evenals de bestaande slalom wedstrijden.

Ben jij helemaal enthousiast geworden en heb je zin om mee te denken over deze cup?
Op 19 November op woensdag na de trainingen zullen we hier over gaan brainstormen.

Tot dan!