Op Eddy Rode is in het weekend van 7 en 8 februari het parcours klaar gemaakt voor de finale van de Wintercup. De wintercup: een drietal wedstrijden waar iedere deelnemer zijn vaarkunsten kon laten zien eindigde gistermiddag rond 1315uur. Men vaarde 4 x een parcours en kort achter mekaar. Met de koude wind was dat niet verkeerd! Een tweetal buitenkachels gloeiden en werden dan ook permanent omringd door druipende vaarders. In de wals zorgde Claartje voor warme chocomelk, koffie en thee en broodjes worst. Vervolgens bracht Johan deze naar de telposten. Frank stond aan de start, de voorzitter maakte de instapsteigers schoon op verzoek (onder dwang)van Frank en Lars zorgde voor het parcours, Joris voor de muziek, Willem voor het temperende vuur en uiteindelijk liep alles gesmeerd.

Na de prijsuitreiking werd in no-time het parcours weer afgebroken en het trainings parcours weer opgehangen met hulp van Wim, die overigens het hout gesponsord had!
Na de wedstrijd werd het water van Eddy Rode bedwongen door een aantal gasten uit Belgie van Nirhjara, de vereniging waar een aantal HKC ‘ers ook lid van zijn en werden bijgestaan door een aantal HKC ers. Een dag dus met volop leven in de Brouwerij!

Dank aan alle helpers en extra compliment aan Maarten voor de algehele organisatie van de Wintercup. Dank aan het Watersportverbond, een vertegenwoordiger was de gehele dag aanwezig. Zie voor foto’s en film: www.watersporters.nl en ga naar kano.