Zaterdag 10 juli zijn Niek, Joris en Lars naar holiboli(=Hohenlimburg) geweest om een dagje te varen. Mooi weer, dus ook een gezellige dag. Rus-tig bootjes op het dak gebonden, en op naar Duitsland! Nog even snel LPG tanken in Nederland, en wat lekkere broodjes, Red Bull en Ice Coffee gehaald. Wel wakker blijven natuurlijk! Eenmaal aangekomen eerst even met Siegfried overlegd of we konden trainen en waar we moesten betalen. Natuurlijk ook nog even over voetbal gepraat, de rest van de dag werden ook heel veel flauwe grappen gemaakt over Schade Deutschland… etc. Flauw maar wel leuk, haha!

Netjes betaald en omgekleed, snel warm gevaren en de baan op! Van echt trainen kwam niet veel terecht, maar dat was ook niet de insteek van de dag; gewoon lekker peddelen! En dat is zeker gelukt, veel gelachen, veel gespeeld op het water en veel naar mooie dames op de kant gezwaaid natuurlijk. Nog wel wat parcoursjes gevaren bij het bovenste verval (golf) en het andere grote verval (wals). Flatspins, halve cart wheels, loopen, achteruit stroming in varen, surfen, kickflips; alles is geprobeerd en sommige dingen ook gelukt.

Even snel wat gegeten, wat rust gehouden, de baan een paar keer afgezwommen en alles nog is vrolijk herhaald. Daarna omgekleed en boten weer opgebonden en helaas weer huiswaarts vertrokken. Toch niet kunnen laten om bij de Neka Grill nog even een Döner Dürum te halen (aanrader!!!) en snel naar huis gereden om op tijd te komen voor de wk-finale! Zeker voor herhaling vatbaar, wordt ook nog wel gedaan. Vraag het aan een van de fanatieke slalommers!