Als het op vrijdag de 11e flink veel regent en het water stijgt op Eddy Rode is het op zaterdag droog en af en toe is er een zonnetje. Er is flink leven in de brouwerij geweest en bij aankomst van de wandelaars wordt al flink gekletst onder het genot van bakkie leut en eten van Limburgse vlaai. Heel toevallig was team Fl’eau op Eddy Rode aan het trainen en komen een bakkie doen en even bijkletsen. Van deze gelegenheid werd meteen gebruik gemaakt om hun vast te leggen voor een training op do 31 oktober ten behoeve van onze dames. Enfin… de wandeling wordt gestart door Pepijn die de groep door het groene Rooi loodst.

Na een uur volgt een afsplitsing en gaat een klein groepje naar het Jac Tonneijkplein om aldaar een en ander voor te bereiden: hout hakken, slingers hangen> Tobias. De meiden van Van Lankveld zijn bezig dan met manicuren, lakken van nagels. Als Toon vraagt om zijn teennagels te laten doen komt er geen reactie!!

Willeke, geen onbekende maar lang niet gezien was er inderdaad, is aan komen waaien met de fiets vanuit Uden en via Facebook herinnerd aan BBQ!! Da’s nou echt leuk! Als de wandelaars allen terug zijn volgt een glaasje, het vuur brandt inmiddels en tegen half zes is de gas BBQ heet. Dan volgt de gebruikelijke speech en kan men „aan tafel”.

De meegebrachte buitenverlichting en terrasverwarming was niet nodig, de drie vuurhaarden zorgden voor sterren, licht, hitte en veel plezier. De jeugd kan er wat van1)! Als dan tegen negenen druppels uit de lucht vallen trekken de aanwezigen zich terug in de tent, de vuurhaard wordt opgeschoven en er wordt nog even nageborreld. Al met al een drukke, geslaagde dag met dik vijftig personen.