Het is een rustig kanokamp geweest daaro in Belgique. Alleen het stuk tot aan Coo gevaren. Hier en daar een verval, met een heuse waterval die we lekker 2x afgingen, hé Maurice! Michiel scheen mee geweest te zijn op deze tocht, maar vanwege zijn camouflage-pak, -boot, -helm, -spatzeil weten we het niet zeker. Hij zegt dat hij het leuk vond, dus dan zal dat ook wel. Met zijn tienen was het goed toeven op het water. Het was de enige dag dat he t regende, goed tijdverdijf dus! Op tijd eruit, de watervallen van Coo waren (bijna) in zicht! Maurice wilde toch best de waterval af. Over tien jaar moest hij nog maar eens gaan kijken, en dan zelf beslissen, was de tip. Gaat ie zeker doen! (ZEGT hij…) Na een woordenwisseling met de eigenaar van de uitstapplaats zijn we allemaal weer moe maar voldaan naar huis kunnen keren.

De andere dagen is het beter weer geweest, en hebben we veel gewandeld. Maurice vond een makkelijke manier om zijn jas te dragen, de hondjes hadden het soms moeilijk met bruggen met ietwat veel tussenruimte, of met wat de baasjes van hen verlangden…(foto hieronder). Mooie ‘clubhuizen’ in spé gezien. En wat een genot, dat ’s avonds fikkie stoken. En dan ook nog met Fikkie op schoot! De dames vinden het best (en lekker warm!)

Een restaurant ‘leeggegeten, ze hadden de volgende dag vakantie, de keuken had wellicht niet alles meer. Maar daar hebben we niet veel van gemerkt: heerlijk was het.

Ik zou zeggen, bekijk de foto’s: ze zeggen vanzelf wat we allemaal hebben gezien en gedaan! Weer een heerlijk kamp, met w.eer w.einig water (of w.w. in de buurt?)