Het weer: eigenlijk heel goed weer, een pittig buitje op de zondag maar snel ging dit over in knalblauwe luchten. Een probleem bij de diverse wandelingen, teveel kleren aan. Een inventieve oplossing was je broek opstropen: Jeroen. Nappie de Asielhond zette zijn beste beentje voor en nevelde in het rond / hoe is het mogelijk / er komt geen eind aan.

Invalid Link

Eddy Rode fiets

Eddy (b)Rode(n) service: ivm geen brood op de Camping werd iedere morgen de bakker van Deidenberg bezocht om luxe broden en broodjes te kopen voor de hongerige Brabanders op de camping. Vraag aan Mouhriz wat het stijgingspercentage was van de div klimmetjes en dan hoor je aan het zuchten dat dit geen peuleschil was. Onze clubfiets met grote mand voorop deed gezond werk.

Tatoo-Yvo-Fiets-incident: op 1 van de vroege morgen broodservice-tocht werd de omgeving van Montenau opgeschrikt door een luidkeels gehuil van onze Yvo. Tijdens het aanzetten raakt hij op de rand van “wijlen”het spoor en gaat voorover van zijn crossfiets en duikt over / tegen het stuur. Een gevolg was een tatoo-achtige vlek in zijn lies. Maarrrrrr hij heeft de tocht naar Deidenberg volbracht! Menige gast heeft zijn tatoo mogen zien!

Schaamharen gerechten: In Montenau hebben de HKC ers genoten van een diner op de zaterdagavond met zijn een-en-twintigen. Het eten zag er goed uit / leuk verzorgd en opgesierd met ……………

De Groene Schicht: uit de toon was een hagelwitte caravan maar in zijn onzichtbare boot en uitrusting was Michiel een doorn in het oog tijdens de Amblevetocht van zaterdag. We zijn trots op zijn vaarcapaciteit. Met een titanic en diepe ligging heeft hij menig steen aan de kant gezet. Jammer was dat hij achterop voer!

Op de koffie… Gaan we op zaterdag aanstalten maken om te gaan varen staan daar opeens Jac en Jan. Komen een dagje wandelen en koffie drinken. Dat zijn nog eens kanjers. Bij een volgende keer hopen we dat hen volledig van de partij zijn: Marijke van Jac is lange tijd erg ziek geweest en Jan heeft ook de nodige zorgen gehad vanuit het ziekenhuis ivm een longembolie. Sterkte aan allen!

Brugwachter Frank: Op de kanoweg naar Coo worden we diverse keren bespied voor Frank. Met zijn volgauto was hij beschikbaar voor transport van verongelukte kano’s, uitgeputte vaarders enz. Omdat hij deze omgeving goed kent zocht hij een aardig uitstappunt op. Dat dit niet goed afgelopen is moet je vragen aan de niet-chauffeurs.

Invalid Link

viruscaravan??

Caravanvirus: met de komst van Pepijn’s nieuwe travelsleper kan desondanks gezegd worden dat een hoog Caravanvirus heerst onder HKC’ers. Qua oppervlakte scoort Pepijn de grootste plek op het veld en Mouhriz de kleinste. Maarrrrr hij heeft / had een gloeitentje.

Poehhh: het was puffen bij de diverse buitenhaarden. 3 stuks wel te verstaan! Alle avonden hebben we buiten gezeten, lekker warm en we zijn zeker van een lang leven verzekerd! Ben jij ook zo “gerookt” als ik? Ik ben al vierenvijftig! Sinds de 27e! Haha.