Afgelopen zaterdag 6 oktober vond de outdoor-activiteit plaats in samenwerking met Scouting Sint-Oedenrode. Met het uitlenen van een aantal kano’s van Open Cano Factory is een tegenprestatie ontstaan als vergoeding. We kunnen nu terug kijken op een goede deal en stellen vast dat komend jaar een dergelijk iets wederom plaats moet gaan vinden waarbij het uitgangspunt moet zijn dat zowel de scouting als hkc aan hun trekken komen. Wat mij betreft dus een Eddy Rode festival met een BBQ als sluitstuk. Een 20-tal HKC ‘ers hebben zich uitgesloofd en zijn de uitdaging aangegaan om de Dommel over te steken met behulp van een tokkelbaan en een indianenbaan en gebruikten een Raft en de benen in deze estafette. Het was geslaagd en menig been en arm doet nu zeer van de inspanningen. De uitslag is als volgt:

• Op de vijfde plek: Claartje Rianne, Tom en Martijn
  • Op de vierde plek: Pepijn, Thomas, Tobias en Johan
  • Op de derde plek: Mark, Willem, Teun en Imke
  • Op de tweede plek: Joris, Mouhriz, Bart en Henri
  • Op de eerste plek team Mengvoeder Unieted: Niek, Lars, Rowin en Marjolein.

Een geslaagd evenement dus en het weer was geen spelbreker, het zonnetje scheen zelfs en een BBQ met open vuur maakte de dag geslaagd.

Tijdens het openingswoord, vooraf aan het eten, is op gepaste wijze Jac welkom geheten, Mouhriz in het zonnetje gezet en tevens Martijn en Thomas als bedwingers van Eddy Rode ( nieuw bloed). De dames van Team Fl’eau (gris) werden naar voren gehaald om passende klompjes in ontvangst te nemen. Michael van Halm nam een jubileum-Parker in ontvangst ivm zijn 25 jarige lidmaatschap van HKC. Hij was hiermee verguld! Al met al dus een leuke dag doordat velen actief aanwezig waren. Dank jullie wel!