Het was een groot feest vanuit de HKC op 30 en 31 juni. Wat zijn er veel activiteiten geweest, wat was het een mooi weer en wat waren er veel inschrijvingen! Ik denk dat we wel kunnen stellen dat het een geweldig weekend was.

Zaterdag begonnen we met een raftwedstrijd welke door veel HKC’ers goed werd ontvangen. Niet alleen hard varen, nee, ook lekker knuffelen met onder andere Henri! Na dit raft spektakel is de afvaartwedstrijd van gestart.
Nadat de spieren lekker vol gepompt waren zijn we verder gegaan met de Slalom Sprint wedstrijd. Hierin was een nieuwe obstakel te vinden dit jaar. Een eskimorol! Echter hebben we voor volgend jaar besloten weer iets anders te doen omdat de frisheid van de deelnemers toch wel op prijs gesteld wordt.
Dit alles werd voorzien van een gloeiende! gloeiende! ton die iedereen  met een overheerlijke en gezellige warmte plezierde.
Zondag ging van start als een groot feest! We begonnen de dag met de ploegen. Nog nooit gebeurt in het hele kano lang zal zijn leven! Naar onze mening was dit een leuk idee en doen we het volgend jaar weer. De rest van de wedstrijd verliep lekker soepel en volgens planning. Om 14:00 uur was de wedstrijd weer klaar waarna alles opgeruimd werd en het gezellig na borrelen gestart kon worden met hamburgers en frikadellen in de aanbieding.

De uitslagen van het weekend zitten in de bijlage op deze pagina bijgevoegd.

Nogmaals: het was een Toppertje om niet te vergeten! Op naar het volgende HKC TOP weekend!