Met twee-en twintigen was HKC op zondag 8 januari vroeg uit de veren om deel te nemen aan de winterwandeling. Tevens enkele honden die de tocht min of meer begeleidden. Afwezig in deze, met bericht:Tommy! Reden: “Kan niet meer” zegt hij!

Onder verdere leiding van Laura en Tonny hebben we menig modderig pad belopen en moesten vaak ruimte maken voor mountainbikers. Met het zachte weer waren veel bikers in de buurt bezig om de zandheuvels te bedwingen. Met de zanderige omgeving was hier nog aardig goed te fietsen.

Start aan Vorstenbossche kant nabij de Pier en over naar de Udense kant en weer retour over de wildbrug en uitdampen in de Pier. Aldaar was enige paniek: twee reserveringen waren er gedaan: 1 de hondenclub en 2 de kanoclub. ( HKKC?) Na uitleg werd duidelijk dat er een misverstand geweest was: het moest dus een kanoclub zijn met ook honden als deelnemers!! Dit moest een keer gebeuren.

Dank aan Frank, Roland en Maria om tafels vrij te houden en Roland… succes met je staartbeentje (stuitje). Ervaringen van de wandeling weer zoals altijd: leuk, sportief, gezellig bijkletsen, goed voor clubgevoel en vooral leuk ivm de gelopen route en… geen regen.

Laura en Tonny bedankt voor het regelwerk. Ook dank aan Pepijn voor die ene reservering!!