Zoals elk jaar heeft HKC ook dit jaar week enkele avonden het zwembad in Sint-Oedenrode gehuurd.

Het betreft 4 keren, dus gemiddeld elke maand een keer…

Aangezien voor de 3e avond de datum nog een beetje kan schuiven hierbij alvast de eerst twee avonden om in de agenda te zetten:
Zaterdag 21 november van 19.30u tot 20.30u
Zaterdag 19 december van 19.30u tot 20.30u

Op die avonden kun je gezellig wat bijkletsen met andere leden, of je vaardigheden van het eskimoteren oefenen.
Familieleden of vriendjes/vriendinnetjes zijn ook welkom.
Je kunt in het zwembad voor bijschaven van je eskimoteervaardigheden tips  en begeleiding vragen aan degenen die er zijn.

Mocht je het eskimoteren nog niet (of niet meer) kunnen dan is het mogelijk je aan te melden voor eskimoteerlessen. Daarvoor graag reactie terug naar mij, het liefst vóór 2 november, zodat ik tijdig enkele instructeurs kan regelen.

Om de kosten van het zwembadhuur wat te drukken wordt aan iedereen die het water in wilt een eigenbijdrage gevraagd, contant te voldoen bij de entree van het zwembad:
– Kinderen < 12 jaar  à €2,00
Iedereen > 12 jaar à € 3,00

(neem svp. zo goed mogelijk gepast mee…)

Hopelijk dus tot de 21e november!