Aan de hand van hun geweldige prestaties jl oktober in Costa Rica goud en brons heeft het gemeente bestuur van Sint Oedenrode hen uitgenodigd met directe fam leden op zaterdag middag 5 november. Onder het genot van koffie / fris heeft Burgemeester Maas team Fl’eau met hun coach gefeliciteerd en een unieke zilveren speld geschonken aan alle leden. Deze gebeurtenis is de tweede keer binnen Rooi dus dit zegt iets over de prestatie van de sportploeg Team Fl’eau die verleden jaar nog de ploeg was van het jaar. Naast de burgemeester heeft HKC hen toegesproken en een vertegenwoordiger van NRB: Ned Raft Bond. Hierna is de familie verzocht naar buiten te gaan en team Fl’eau als laatste. Om 1740 is team Fl’eau onder begeleiding van de burgemeester naar buiten geloodst en wachtte hen een verrassing. Een platte kar met raft erop stond klaar en hierop namen de meiden plaats en onder luid geraas en applaus vertrok de stoet via de Heuvel, de Markt en de Neulstraat naar Dommelpark no 1. Op de brug zwaaiende mensen maar ook onderweg. Niek met cabrio en toeters en bellen loodste team Fl’eau naar J Tonneijkplein. Het was inmiddels donker maar met verlichte Eddy Rode en een vuurtje op ons plein zat de stemming eral goed in. De meiden genoten volop / hadden plezier met mekaar. Toen team Fl’eau en genodigden compleet waren zijn hen nogmaals gefeliciteerd en is een gedenkteken onthuld door Leo en Jan met een bronzen plaatje met tekst:

Hulde aan Team Fl’eau, goud brons Costa Rica oktober 2011

Kijkende naar de meiden en Hans was te zien dat ze hiermee in hun sas waren. Hierna kon het feestje beginnen, werd een glaasje gedronken en uiteindelijk nog gezellig nagebuurt met een pizza rond het vuur.

Terugkijkend een hele leuke middag, welverdiende aandacht voor dit bijzondere team. Iedereen bedankt voor zijn bijdrage en dank voor alle bedankjes!

huldiging_team_fleau