Hierbij nodigen wij je van harte uit om zaterdag 5 november a.s. aanwezig te zijn op de vijfde Landelijke Kanodag in het Huis van de Sport te Nieuwegein. Het belooft wederom een interessante en inspirerende dag voor alle bestuurders van kanoverenigingen, instructeurs en leden van de diverse kano-commissies te worden.

De dag biedt prima mogelijkheden om in een ontspannen sfeer ideeën op te doen, meningen en ervaringen uit te wisselen, contacten te leggen en specifiek in te gaan op zaken die kanoverenigingen en kanovaarders aangaan.

Gevarieerd programma
Het programma start om 10.00 uur en bestaat uit plenaire presentaties en een inspirerend keuzeprogramma. Zo praat o.a. SportService Zwolle de aanwezigen bij over vrijwilligersbeleid en delen de verenigingen AKV Odysseus en de Maaslandse Kanovereniging succesvolle ervaringen. Het keuzeprogramma bevat een grote diversiteit aan workshops, presentaties en lezingen. Waaronder ‘Jongeren binden en behouden voor sport door Kenniscentrum Sport’, ‘Freestyle bij de kanovereniging’ en ‘Zeekajakken expedities door de Dutch Sea Kayakers’. Voor het keuzeprogramma kun je je inschrijven door een 1e, 2e en reserve keuze aan te geven. De dag wordt feestelijk afgesloten met het uitreiken van diverse toeronderscheidingen en het huldigen van Nederlandse kampioenen. Het Watersportverbond zorgt voor een lunch en de dag wordt afgesloten met een hapje en drankje.

Nieuw: Kanomarkt
Deze vijfde editie van Landelijke Kanodag wordt dit jaar nog feestelijker door het organiseren van een Kanomarkt. Diverse bedrijven en organisaties presenteren deze dag hun producten en diensten. Aanwezig zijn o.a. Trapkano.nl, Wave Begeleiding, Dutch Sea Kayakers, ‘Ik Kajak’, Kanoshop.nl, Toerboekje 2.0, Aanbod Watersportverbond Opleidingen.

Inschrijven
Het complete programma en het keuzeprogramma, met toelichting op de acht onderdelen, vind je in de bijlage. Inschrijven kan via deze link. De inschrijving sluit maandag 31 oktober.

Na de inschrijving ontvang je uiterlijk 3 november een bevestiging met de indeling, de deelnemerslijst en de routebeschrijving.