Als laatste zomertraining van het jaar zijn we met een grote groep van Nijnsel naar onze Ebby Road gevaren. De opdracht voor de deelnemers luidde als volgt: “zorg dat je jezelf en je kano met zo veel mogelijk lampjes versiert”. Zo waren er deelnemers met een zwaailicht, doodskop, kerstverlichting en diverse mooie lichtcreaties. Jochem en Revi waren tijdens de tocht verkleed als snorkels. We hadden dus onze eigen HKC-glow!

Tijdens de tocht ging Pepijn (niet die uit het bestuur) voorop met zijn grote zaklamp om te kijken of er obstakels zouden zijn. Emiel was de sluitpost van onze karavaan. Tijdens de tocht waren er ook rustmomenten om een snoepje van Joris te ontvangen en om even te genieten van een hoelahoep act in een canadees.

Een spannend moment is altijd als we bij de kanogoot van de meander aankomen. De canadezen zijn omgelopen om het risico van omslaan te vermijden. De kano’s gingen vervolgens door de goot alleen Kristian miste de goot maar kwam uiteindelijk goed terecht in het water. Bij de Hamburg kwamen we nog een drie witte zwanen tegen die ons gezellig vergezelden naar het clubhuis.

Eenmaal aangekomen bij de club, één voor één uitstappen en snel onder de lekkere warme douche. Waarna onze Joris voor heerlijke chocolademelk had gezorgd met wat lekkers erbij.

Het was wederom een heerlijke verlichtende tocht!

Klik hier voor de foto’s.