Op naar Aqua Best, van de schans glijden MET de kano! Hoe leuk moet dat zijn? In een woord: Het was geweldig! De activiteit was zeer geslaagd met ontzettend veel uitdaging, doorzetting, zweverigheid en sensatie! De leden hebben laten zien dat ze hun hand (kano) niet omdraaien voor een schansje van 10 meter hoog om vervolgens gelanceerd te worden voor meerdere meters. Wanneer je na de vlucht op het water komt, kan de klap wat hard aanvoelen. Maar de meeste pakte dit sportief op en gingen gewoon nog een keer, en nog een keer, en nog een keer, en….

Nadat we ongeveer een 1,5 uur geleden hebben was het tijd om weer even tot rust te komen. Voor velen was dit zeker nodig. Dit even heeft zelfs voor sommige een paar dagen geduurd. Eenmaal bijgekomen konden we de rammelende magen vullen met een overheerlijke barbecue om vervolgens bij het vuurtje lekker op te warmen en met een voldaan gevoel in slaap te vallen. Wij zeggen top activiteit!“ Klik hier voor de foto’s.