Zoals elk jaar is de wintercup een proeftuin voor nieuwe ontwikkelingen. Dit jaar is er voor het eerst een echte hoofdsponsor: Theiner ICT, hierdoor is het mogelijk  om de beleving van de wedstrijd omhoog te brengen en tegelijkertijd de kosten laag te houden. Daarnaast zal er dit jaar voor het eerst gewerkt worden met Cloudtimer, een app voor kanoslalomwedstrijden waarbij de resultaten direct online te volgen zijn. De wedstrijd in Helmond heeft de wereldprimeur voor Cloudtimer. De app is onwikkeld door Robert Bouten. De wedstrijden worden natuurlijk ook ondersteund door de Commisie Slalom van Het Watersportverbond en door de clubs die hun parcours, clubhuis en vrijwilliers ter beschikking stellen.

Inschrijving kan door middel van het invullen en digitaal verzenden van onderstaand inschrijfformulier en het uitvoeren van de Ideal betaling, Heel gemakkelijk! (bankpas bij de hand houden).

Klik hier om in te schrijven.

Voor 7 december korting bij inschrijven voor alle wedstrijden!

Deelnamekosten per wedstrijd zijn €5,-.

– Inschrijven en betalen in de laatste week voor de wedstrijd kost €2,- extra.
– Snelle inschrijvers die uiterlijk 7 december inschrijven voor alle 3 de wedstrijden, betalen €13,- (€2 korting)
– Inschrijven kan tot vrijdagavond 10 uur voorafgaand aan de wedstrijd.|
– Inschrijving en contante betalingen op de dag zelf zijn niet mogelijk.
– Zonder bankbetaling vooraf sta je niet ingeschreven en krijg je geen startnummer!

Datas:
– Wintercup 1: 13 december 2015, HWC De Helmvaarders, Helmond Start 10:30
– Wintercup 2: 24 januari 2016 VKC Volmolen, Waalre Start 11 uur
– Wintercup 3: 28 februari 2016 HKC, St. Oedenrode Start 11 uur

Programma:
– 10:00 Verzamelen, zelf startnummers pakken en eventueel trainen.
– 10:30 uur start de Slalom: 15 tot 20 poortjes, strafsecondes tellen mee.
– 11:30 Einde, Informele afsluiting.