Zondag 7 oktober hebben een enkele slalommers (Joris, Lars, Mouhriz en Teun) een wedstrijd in Sauheid gevaren.

De dag begon al goed Joris en Teun hadden zich namelijk verslapen. Eindelijk aangekomen op de club snel de boten opgebonden en op naar Luik België! Daar aangekomen zagen we dat onze goede vrienden van de VKC er ook waren dus dat beloofde al veel lachen!! Na eerst even „ge-chilled” te hebben op de luie bank van de Royal Mava Club Sauheid zijn we toch maar eventjes gaan trainen want het parcours zag er dik en moeilijk uit, achteraf zag het er moeilijker uit dan dat het was maar toch was het een heel pittig parcours veel aantrekken en hele technische stukjes er in, al met al dik parcours en aan het einde was je kei kapot! Mooie wedstrijd dus.

De wedstrijd was perfect georganiseerd de poortjes hingen veel te laag en het tijd systeem deed het niet dus dat werd hand geklokte tijden en veel tikkers, na de 1e run zijn toch maar de poortjes op hoogte gehangen waar door er een halve dag tussen de 1e en 2e run zat.

De wedstrijd zelf. Mourhiz en Teun moesten eerder dan Lars en Joris, dus die lagen al op het water warm te varen de run van Teun ging niet goed, hij had last van laag hangende poortjes maar toch 1e. De 2e run ging stuk slechter en een 50er. De 1e run van Mourhiz ging super goed tot dat zijn tegenstander hem in de weg voer en niet aan de kant ging. De herstart ging niet zo goed helaas maar toch een goede vaartijd! De 2e run heeft hij zijn totaal tijd verbeterd met 1 sec dus toch nog 2e plek.

De 1e run van Lars ging niet zo goed vergeleken met zijn 2e run waar hij namelijk maar 2 tikkers had en daarmee de 4e plek had opgeëist met een olympische vaarder die tenslotte ook op nr. 1 stond. De 1e run bij Joris ging goed in vergelijking met zijn 2e run. Helaas stond Joris op de laatste plek maar iedereen heeft wel eens een slechte dag en ja als je je eigen verslaapt voorspelt dat vaak al niks goeds. ;-)

Aan het einde van de wedstrijd hebben we zitten wachten tot eindelijk de uitslagen er waren en de prijs uitreiking kon beginnen met van te voren heel veel lachen zo als voorspeld!

Ten slotte, ondanks alle mankementen, een top dag gehad met een top baan en een dik parcours veel lachen veel varen het kan niet beter! Voor de mensen die nog nooit op de wedstrijd zijn geweest Een echte aanrader voor 1e en laatste wedstrijd van het jaar! Want deze wedstrijd is namelijk 2x per jaar in het voorjaar en najaar.

Zie de bijlage hieronder voor de uitslagen.