Zondag ochtend om 8 uur stonden Lars, Joris, Willem, Mouhriz , Bart en ik klaar bij de club om te vertrekken naar de Holland Cup wedstrijd bij de Genneper molen. Mijn eerste Holland Cup wedstrijd buiten de HKC. Nadat we alle boten en peddels in en op de auto van Willem en Joris hadden geladen konden we eindelijk vertrekken. Eenmaal aangekomen was er nog even tijd om het parkoers de bekijken, voordat ik en Bart in het eerste blok meteen al moesten varen.

Onze Duitse overburen waren onder de scholieren en de junioren in grote getale aanwezig. Zij behaalden ook een aantal prijzen. Alhoewel het wel leek alsof ze al hun energie in het aanmoedigen staken in plaats van het varen. Nadat van de 15 deelnemers ik op de 13e, Bart op de 11e plek en Teun op de 6e plek eindigde was het de beurt aan de scholieren en de veteranen om de prijzen binnen te halen. Mouhriz behaalde met 25 seconden voorsprong de 1e plaats. Daniël behaalde met zijn C1 ook de eerste plaats. Willem had helaas bij de K1 wedstrijd 0.1 seconde te langzaam gevaren en werd daarom door Daniël van de derde plek verstoten. Lars werd daar 2e.

Bij de prijsuitreiking was het na lang wachten eindelijk tijd om de Holland Cup bekers uit te rijken. Mouhriz en Daniël wonnen allebei een mooie Holland Cup beker uit het jaar 2021. Door een fout werden er bekers uit 2021 uitgedeeld in plaats van 2012