De Wintercup is een serie van 3 trainingswedstrijden.

De data zijn:

22-12-2019 MKV Oss,
26-1-2020  VKC Waalre,
16-2-2020  HKC St. Oedenrode

Het is een laagdrempelig evenement waar het trainingseffect belangrijker is dan het wedstrijdresultaat. Om het zo aangenaam mogelijk te maken voor de deelnemers, worden er 4 runs relatief snel achter elkaar gevaren. Het startinterval is 30 seconden, waardoor de rusttijden niet te lang worden. Zeker als het koud is, is dat natuurlijk erg belangrijk. Deelname aan dit evenement is een goede mogelijkheid om je, ook in het winterseizoen, te meten met je concurrenten en vrienden. Zowel toppers als licht gevorderden kunnen mee doen. Het is een goede gelegenheid om even op zondagochtend een goede wedstrijd te varen. Schrijf je dus snel in! (klik op lees meer)

Elk jaar wordt de wintercup ook gebruikt om innovaties door te voeren, om de kwaliteit van de wedstrijden weer te verbetren. Er wordt ook weer gebruik gemaakt van CloudTimer, de inmiddels bekende app voor kanoslalomwedstrijden waarbij de resultaten direct online te volgen zijn.

De wedstrijden worden natuurlijk ook ondersteund door de clubs die hun parcours, clubhuis en vrijwilligers ter beschikking stellen.
Twijfel je nog of je wel mee kan doen? bekijk dit filmpje!

Programma:

• 10:00 Verzamelen, zelf startnummers pakken en eventueel trainen.
  • 11:00 uur start de Slalom: 15 poortjes, strafsecondes tellen mee.
  • 12:30 Einde / kleine prijsuitreiking

Voor de wintercup 2019-2020 zijn 3 wedstrijden gepland:

• Wintercup 1: 22 december 2019, MKV Oss, start 11 uur
  • Wintercup 2: 26 januari 2019, VKC Volmolen Waalre, start 11 uur
  • Wintercup 3: 16 februari 2019, HKC St. Oedenrode, start 11 uur

Inschrijving kan door middel van het invullen en digitaal verzenden van onderstaand inschrijfformulier en het uitvoeren van de Ideal betaling, Heel gemakkelijk! (bankpas bij de hand houden)

Deelnamekosten per wedstrijd zijn €5,-.
Inschrijven en betalen in de laatste week voor de wedstrijd kost €2,- extra.

Snelle inschrijvers die uiterlijk 15 december inschrijven voor alle 3 de wedstrijden, betalen €13,- (€2 korting)
Inschrijven kan tot vrijdagavond 10 uur voorafgaand aan de wedstrijd.

Inschrijving en contante betalingen op de dag zelf zijn niet mogelijk. Zonder bankbetaling vooraf sta je niet ingeschreven en krijg je geen startnummer!

De wedstrijd begint om steeds 11 uur (eerste start!) Gedetailleerd programma volgt nog naar de deelnemers (per mail).

Inschrijven kan via de website van de wintercup.