De zomertrainingen starten op woensdag 19 april!
Dit betekent dat de aanmeldingstermijn is geopend!

Wat is het idee:
Er zijn verschillende trainingsgroepen, een raft, een slalom, een freestyle en een starters groep. Deze groepen hebben allemaal een trainer die jou tips en tricks kan leren. Deze groepen zijn niet aan leeftijden gebonden maar aan wie wat wil doen!

Raft
Deze groep is voornamelijk fanatieke vrouwen! en mannen die samen plezier willen maken, maar zo nu en dan ook wedstrijden willen varen op stromend (wild) water!
Slalom
Deze groep is voornamelijk fanatieke slalom vaarders die ook wedstrijden willen doen binnen maar ook buiten Nederland. Na elke training zal je goed moe zijn en voelen dat er flink gewerkt is.
Freestyle
Deze groep is voornamelijk wat ervarenere vaarders die lekker willen stunten in de boot. Wanneer hiervoor genoeg aanmeldingen zijn gaan we zoeken naar een trainer.
Starters
Deze groep is voor alle mensen (jongeren EN ouderen) die willen beginnen met varen. Tijdens de trainingen zullen we afwisselen tussen slalom, Raft en de Canadees. De basics zullen geleerd worden en uiteindelijk zal je verder kunnen stromen in een gevorderden groep

Laatste zondag van de maand
Naast deze groepen willen we graag uitstapjes vooraf inplannen. Dit kan zijn een tochtje in BE of DE, Sauheid, DWD, enz. Ongeveer max 3 uur rijden. De uitstapjes zullen elke laatste zaterdag en/of zondag van de maand gehouden worden. Kosten zullen hiervoor gezamenlijk gedeeld worden. Deze zijn onder leiding van Joris.

HKC-Cup
Daarnaast wordt  de ‘HKC-Cup’ ook weer doorgezet omdat dit een goede training is en eenieder motiveert.

De beginners en slalomtrainingen worden door Joris Theiner (inmiddels gediplomeerd club-trainer) verzorgd.
De rafttrainingen worden door Anne verzorgd en de freestyle-groep bedruipt zichzelf vooral.
Het vrijvaren heeft ook als insteek dat men elkaar motiveert en bijschaaft in techniek en inzicht. Zoek elkaar op om op het zelfde tijdstip te varen met elkaar!

Mocht je met slalom of raft mee willen doen dan zijn de kosten 30 euro voor het hele seizoen t/m oktober. Meld je aan bij Joris Theiner.

Het tijd- en zomertrainingsschema staat hieronder weergegeven. De bestemmingen voor de zondagen worden met de deelnemers besproken een week vooraf.

Tijdschema

Zomertraining schema